DR GUSTO TOZ JELATİN 1 KGDr Gusto Toz Jelatin sığır, balık gibi omurgalıların kollageninden elde edilen hayvansal kaynaklı bir protein türüdür. Jelatin gıda maddelerinin üretiminde, üretilen ürüne göre değişen fonksiyonlar üstlenir. Jelatin, gıda hammaddelerinde kıvam arttırıcı ve jelleştirici ..
100 gr Jelpo Pelteleştirici,150-300 gr şeker ile iyice karıştırılarak,900-1000 ml su veya meyve suyu içerisinde çözülerek hazırlanır.İsteğe göre donmuş veya taze meyve ileJelpo Pelteleştirci Tozu direkt karıştırılarak tart ve kek yapımında süsleme için de kullanılır...
Ovalette Kabartma Tozu 2 kgKabartma Tozu süt, yumurta, sıvı yağ gibi herhangi bir sıvı ile tepkimeye girer ve süreç karbonattakinin aynıdır.Kabartma tozu sıvı malzemeler ile etkileşime girdiğinde karbondioksit gazı açığa çıkar ve hamur içerisinde kabarcıklar oluşturarak hamurun kabarmasını sağlar...
Size daha iyi hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyor, kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak toplayıp işliyoruz. İnternet sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri ve diğer kişisel verilerinizi kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz. Çerezler ve kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında daha ayrıntılı bilgiye Çerez Politikasından ulaşabilirsiniz. Gizlilik Politikası için tıklayın.